Σχεδιασμός Προγραμμάτων επιβράβευσης

Η ομάδα της ClientIQ κατέχει σημαντική εμπειρία στο σχεδιασμό αποτελεσματικών προγραμμάτων επιβράβευσης. Έτσι, εάν επιθυμείτε να αξιολογήσετε τα οφέλη ενός προγράμματος επιβράβευσης για την επιχείρησή σας, να λανσάρετε ένα αποδοτικό πρόγραμμα ή να επανασχεδιάσετε το υφιστάμενο, είμαστε εδώ, για να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες λύσεις που θα μεγιστοποιήσουν την απόδοση της επένδυσής σας.

Αναλυτικά οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:Μελέτη Σκοπιμότητας

Σκέφτεστε να επενδύσετε σε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης αλλά θέλετε να γνωρίζετε εκ των προτέρων τα κόστη και τα οφέλη μίας τέτοιας επένδυσης; Στην ClientIQ θα σας βοηθήσουμε να εκπονήσετε τη μελέτη σκοπιμότητας, καθοδηγώντας σας με τέτοιο τρόπο, ώστε να επιλέξετε το πιο αποδοτικό πρόγραμμα επιβράβευσης που θα ικανοποιεί τόσο τις ανάγκες της επιχείρησής σας όσο και αυτές των πελατών σας.

Αξιολόγηση Υπάρχοντος Προγράμματος Επιβράβευσης

Έχετε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης αλλά δε γνωρίζετε την αποτελεσματικότητά του; Αναρωτιέστε εάν επιβραβεύετε τους πελάτες σας με το σωστό τρόπο, εάν επηρεάζετε αποτελεσματικά τη συναλλακτική τους συμπεριφορά ή ψάχνετε τον τρόπο να ισορροπήσετε το κόστος του υφιστάμενου προγράμματος σε σχέση με το αντιληπτό όφελος από τον πελάτη; Στην ClientIQ μπορούμε, χρησιμοποιώντας εξειδικευμένες μεθοδολογίες ανάλυσης, να σας δώσουμε τις απαντήσεις που χρειάζεστε.

Σχεδιασμός Τεχνικών Προδιαγραφών για Προγράμματα Επιβράβευσης

Είτε σχεδιάζετε ένα πρόγραμμα in house, είτε σκέφτεστε να αναθέσετε την ανάπτυξή του σε έναν εξωτερικό συνεργάτη (loyalty platform provider), ο σχεδιασμός των σωστών τεχνικών προδιαγραφών είναι το Α και το Ω για τη λειτουργία του. Η συγκέντρωση των σωστών στοιχείων του πελάτη, σε κάθε στάδιο του κύκλου ζωής του, θα αποτελέσει ένα ισχυρό εργαλείο για την κατανόηση των αναγκών του και θα επιτρέψει στην επιχείρησή σας να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητα των στρατηγικών marketing και την απόδοση της επένδυσής σας.

Σχεδιασμός Διαδικασίας Εγγραφής Νέων Πελατών Στο Πρόγραμμα Επιβράβευσης

Η αξία ενός προγράμματος επιβράβευσης είναι μηδενική, εάν αυτό δεν γίνει αποδεκτό από όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος των πελατών σας. Η πολυετής εμπειρία μας στη διαχείριση προγραμμάτων επιβράβευσης εγγυάται τη σωστή καθοδήγηση που χρειάζεστε στο σχεδιασμό μίας αποτελεσματικής διαδικασίας εγγραφής νέων μελών στο πρόγραμμά σας. Μέσα από τη χρήση πολλαπλών καναλιών εγγραφής θα πετύχουμε τη μέγιστη δυνατή ροή εγγεγραμμένων πελατών, εξασφαλίζοντας για εσάς, ένα αποδεκτό κόστος εγγραφής ανά πελάτη χωρίς να κινδυνεύσουν οι πωλήσεις σας.

Συντονισμός διαδικασίας εύρεσης συνεργάτη (RFP)

Η εύρεση του σωστού συνεργάτη για το πρόγραμμα επιβράβευσης της επιχείρησής σας μπορεί να είναι μια επίπονη διαδικασία, η οποία απαιτεί τη χρήση ανθρώπινων πόρων που εναλλακτικά θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν για την ανάπτυξή της. Στην ClientIQ έχουμε τη λύση και για αυτό το πρόβλημα, καθώς αναλαμβάνουμε εμείς -για εσάς- όλη τη διαδικασία, ενώ η ομάδα πωλήσεων σε συνεργασία με τους αναλυτές μας, θα σας βοηθήσουν να επιλέξετε τον κατάλληλο προμηθευτή πλατφόρμας επιβράβευσης. Εκείνον που θα μπορεί να ικανοποιήσει τις ανάγκες της εταιρίας σας, που θα είναι σε θέση να λειτουργήσει στο πλαίσιο του προϋπολογισμού σας και φυσικά που θα ταιριάζει καλύτερα με τα υφιστάμενα συστήματά σας.

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της τεχνικής υλοποίησης

Στην ClientIQ επενδύουμε στην ολοκληρωμένη εξυπηρέτηση των πελατών μας καθ’ όλη τη διαδικασία υλοποίησης των προγραμμάτων που δημιουργούμε ή εξελίσσουμε γι’ αυτούς. Είμαστε δίπλα σας σε όλη τη διάρκεια της τεχνικής υλοποίησης, εξασφαλίζοντας για εσάς, τη σωστή, έγκαιρη και εντός προϋπολογισμού ολοκλήρωση του έργου.