Στοχευμένες Στρατηγικές Marketing

Στην ClientIQ έχουμε την εμπειρία να αναπτύξουμε την κατάλληλη στρατηγική marketing για την ενεργοποίηση, τη διατήρηση και την παρακίνηση των πελατών σας. Συνδυάζοντας τη συμπεριφορά τους με συναλλακτικά και δημογραφικά στοιχεία, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε μία ευρεία και ολοκληρωμένη γκάμα υπηρεσιών marketing. Τα προγράμματά μας έχουν τη δυνατότητα να στοχεύουν τους καταναλωτές με βάση τις πραγματικές τους καταναλωτικές συνήθειες καθώς και να προσφέρουν πελατοκεντρικό marketing σε όλους τους τομείς της αγοράς. Χρησιμοποιώντας τη λογική του Test versus Control Group, στην ClientIQ αναπτύσσουμε καμπάνιες marketing που θα σας κατευθύνουν στο σχεδιασμό της βέλτιστης προσφοράς ανά κατηγορία πελατών και θα σας επιτρέψουν να κάνετε την καλύτερη δυνατή χρήση των διαθέσιμων πόρων marketing.

Η γκάμα των προϊόντων μας περιλαμβάνει:Καμπάνιες καλωσορίσματος και έγκαιρης χρήσης

Η ομάδα marketing της ClientIQ, θα σας βοηθήσει στο σχεδιασμό της συνολικής στρατηγικής marketing αναφορικά με τους νέους πελάτες, έτσι ώστε να μεγιστοποιήσετε την αξία των πελατών σας από τη στιγμή εκκίνησης της σχέσης τους με την επιχείρησή σας.

Καμπάνιες Cross-sell

Επιθυμείτε να λανσάρετε ένα νέο προϊόν ή υπηρεσία και ψάχνετε τρόπους να μεγιστοποιήσετε το cross-sell στο υφιστάμενο πελατολόγιό σας; Οι ομάδες marketing και ανάλυσης της ClientIQ θα σας βοηθήσουν να προσδιορίσετε εκείνες τις ομάδες των πελατών σας που θα τους ενδιαφέρει περισσότερο το νέο προϊόν ή η υπηρεσία και σε συνδυασμό με τις φρέσκιες ιδέες marketing που θα σας προτείνουμε, να μεγιστοποιήσετε τα αποτελέσματα των ενεργειών cross-sell με τον πιο αποδοτικό τρόπο.

Καμπάνιες Deepening και engagement

Φαντάζεστε τι όφελος θα είχε για την επιχείρησή σας, αν μπορούσατε να βρείτε τρόπους να αυξήσετε την κατανάλωση των πελατών σας και την ίδια στιγμή, να ενισχύσετε και τη συμμετοχή της επιχείρησής σας στην αυξημένη αυτή κατανάλωση; Στην ClientIQ συνδυάζουμε τα στοιχεία της συναλλακτικής συμπεριφοράς των πελατών σας με δημογραφικά στοιχεία, με στόχο να σας βοηθήσουμε να διευρύνετε τη σχέση σας μαζί τους.

Στρατηγικές για να κερδίσετε πίσω τους πελάτες σας

Εξετάζοντας σε βάθος το πελατολόγιό σας θα εντοπίσετε πελάτες που είτε είναι ανενεργοί είτε δείχνουν σημαντικά σημάδια απομάκρυνσης από την επιχείρησή σας. Είναι πιο αποτελεσματικό, από άποψη κόστους, να επενδύσετε στο να κερδίσετε πίσω έναν υφιστάμενο πελάτη, από το να προσπαθήσετε να προσθέσετε στο πελατολόγιό σας ένα νέο. Με τις εξειδικευμένες μεθοδολογίες ανάλυσης που χρησιμοποιούμε, μπορούμε να αναγνωρίσουμε τους πελάτες που τείνουν να απομακρυνθούν από την επιχείρησή σας, καθώς και το βαθμό της απομάκρυνσης αυτής και να σας προτείνουμε στοχευμένες ενέργειες marketing για να τους ξανακερδίσετε.

Στρατηγικές διατήρησης πελατών

Υπάρχουν πελάτες που επιθυμούν να ακυρώσουν ή να επιστρέψουν ένα προϊόν ή να διακόψουν κάποια υπηρεσία που παρέχετε; Μπορούμε να σχεδιάσουμε για εσάς την κατάλληλη στρατηγική διατήρησης αυτών. Εξετάζοντας τη συνολική κερδοφορία κάθε πελάτη ξεχωριστά, στην ClientIQ σας βοηθάμε να επενδύσετε τις προσπάθειες και τα διαθέσιμα κεφάλαιά σας στους πελάτες που θα σας αποφέρουν κέρδη.  

Event-based marketing

Μπορούμε να αναπτύξουμε μοντέλα που θα αναγνωρίζουν συγκεκριμένες ενέργειες των πελατών σας και θα ενεργοποιούν αυτόματα προσφορές cross-sell ή up-sell.

“Με φρέσκια εικαστική ματιά, έξυπνες και αποδοτικές προσεγγίσεις, στην ClientIQ κατανοούμε τις ανάγκες των καταναλωτών σαν να ήταν φίλοι μας και μέσα από τις στοχευμένες μας ενέργειες, τους οδηγούμε στο να δεθούν με τις επιχειρήσεις σε συναισθηματικό επίπεδο.”